Repel's Blog

De onnavolgbare Repel en haar vier Daltons

Blood is thicker than water

Manlief heeft een heleboel ooms en tantes en dus nog meer neven en nichten. Met de meesten gaan we niet intensief om, maar omdat het grootste deel van de familie in Buurdorp woont, zien we ze regelmatig bij Manlief’s ouders. Een van de neven heeft een zoon die 6 weken ouder is dan Oudste. Met de neef zelf hebben we nauwelijks contact, maar die twee jongens hebben elkaar sinds kort helemaal gevonden. Allebei voetbalgek en allebei fan van Feyenoord. Dus nu is het bij Oudste Achterneef voor en Achterneef na. Mag Achterneef bij ons eten? Mag ik morgen bij Achterneef spelen? Mag Achterneef op de verjaardag van Middelste komen?

En omdat we al een heleboel keer nee hadden moeten verkopen, en we twee smekend kijkende snoetjes voor ons hadden, hebben we via een ingewikkelde constructie voor elkaar gebokst dat Achterneef op de verjaardag van Middelste komt volgende week terwijl zijn ouders eigenlijk niet kunnen. We vinden het eigenlijk wel heel erg leuk dat die twee het zo goed met elkaar kunnen vinden. Dat zou nog best wel eens een speciale vriendschap kunnen worden tussen die twee achterneven.

juni 28, 2009 - Posted by | De Daltons | ,

3 reacties »

 1. ja idd die gaan later met zijn tweetjes de kroegen onveilig maken 😉

  Reactie door ilse | juni 28, 2009

 2. Mooi hè zo’n speciale vriendschap. Helaas woont onze familie-met-kinderen-in-de-goede-leeftijd te ver weg, maar wanneer ze elkaar zien, is het altijd goed. We hebben trouwens wel naaste familie met kinderen die over een half jaar een stuk dichter in de buurt komen wonen. Daar verheug ik me al op.

  Reactie door Carla | juni 29, 2009

 3. familie… dat moet je koesteren
  super dus dat het tussen hen zo goed klikt

  Reactie door ilse | juni 30, 2009


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: