Repel's Blog

De onnavolgbare Repel en haar vier Daltons

iRepel schrijft een iLogje – iUpdate

Vanmorgen was iManlief heel stellig: iIk ben het beu! 

De pc liep weer hopeloos vast in geratel en lawaai. Ons internet moge dan vanwege ons abonnement dan wel snel wezen, onze computer pc is was dat niet. Onze pc liep aan het eindje van zijn operationele levensduur. Ik ben het bewuste logje kwijt, anders had ik nu een scherpzinnige opmerking stiekem kunnen verwerken in een linkje, maar waar het het om gaat, linkje of geen linkje, is dat ik graag een Apple wilde. Een Mac. Een iMac. Iets met een i ervoor in plaats van een pc.

Maar vandaag wilde ik dat niet. Ik wilde vandaag niks. Geen puf. Geen zin. Moe. Maar iManlief was het serieus beu. En dus togen wij richting Mediamarkt. Het gaat echt heel erg slecht met de economie, de crisis is niet te overzien…..Not? IK HEB ZELFS DE DIGROS NOG NOOIT ZO VOL GEZIEN ALS DEZE MEDIAMARKT OP ZATERDAG!! Bizar hoeveel mensen dure, overbodige, luxe-artikelen kopen. Wij incluis. Want…

Toen ik eenmaal in de winkel stond ging de iAdrenaline weer stromen en keek ik naar mijn de iMac en toen wist ik het weer. Oh ja, zo mooi en fijn en geweldig is hij. De iMac. Stilistisch ook volkomen verantwoord, zo’n iMac. En ‘dus’ kwamen wij thuis met onze iMac. Met enigszins gespannen verwachtingen werd het Vervloekte Ding afgekoppeld en het iDing aangesloten. Het leek een beetje op een transplantatie, eigenlijk. Buurvrouw kent me en probeerde mijn volslagen los geslagen enthousiasme een beetje te temperen: iHij moet nog wel geinstalleerd worden he, er kan nog wat spaak lopen. Volkomen high van de endorfines riep ik terug dat iHet goed zou komen en dat iRepel een iLogje ging typen. Maar mijn maag maakte stiekem bezwaar. Zou iHet?

YES WE iCAN!

En ja….iHij werd aangesloten en binnen vier iKlikken had de iRepel een 100% werkende pc iMac en en een lyrisch enthousiaste iGebruiker aan het andere eind van het iToestenbord.

En het iDing staat dusdanig zo veel mooier op de bar van onze keuken dat het net lijkt alsof wij onze iComputer interieur-technisch gezien hebben gekocht vanwege de iDe iPerfecte iLook iDie iOnze iKeuken iNu iheeft!

 

En nu weet iRepel wel hoe het werkt met de iPhoto ****zucht****….iZij is echt perfect….

juni 6, 2009 - Posted by | Repel | ,

11 reacties »

 1. Hij is iLeuk, ook weet ik totaal niet hoe die iMac Donalds werkt.

  Reactie door manlief | juni 6, 2009

 2. Fotootje erbij??

  Reactie door Wieke | juni 6, 2009

 3. Ik weet nog niet hoe dat werkt!

  Reactie door repel | juni 6, 2009

 4. Hoe kan dat nou? Hij, sorry, Zij is nu toch al ruim twee uur uit de doos. Mmm, klinkt een beetje als uit de kast komen…

  Reactie door Buuv | juni 6, 2009

 5. Het is inderdaad een Zij, Want er zit iets aan de zijkant hahhahahahaahaha

  Reactie door manlief | juni 6, 2009

 6. Oh ja, oops….als iHIJ zou werken, zou iHij een iZij worden…maar op de een of andere manier werkt een ‘hij’ toch beter in het verhaal, vrees ik…

  Maar dan vanaf nu dan wel met een i ervoor. Het is een iH, geen h, laten we eerlijk wezen.

  Reactie door Repel | juni 6, 2009

 7. Mmm iComputeren terwijl je aan het iKoken bent, daar zou mijn iKookkunst nog iSlechter van worden.

  Reactie door Carla | juni 7, 2009

 8. Oh ik heb ook een Imac en buiten de looks (die natuurlijk al niet te overtreffen is) wil je ook nooit meer iets anders !!!! Ik moet nog veel leren want er zijn zo veel meer mogelijkheden met dit ding dan ik nu gebruik maar alles op zijn tijd, en het loopt niet meer vast…..halleluja!!!

  Reactie door ilse | juni 7, 2009

 9. Prachtig plaatje hoor! past goed bij je keuken. Kun je nu loggen en koken tegelijk of wordt het dan allebei niks?

  Reactie door Wieke | juni 7, 2009

 10. Ik vind dat ikereltje op de voorgrond eigenlijk veel mooier 🙂

  Reactie door Barbara | juni 7, 2009

 11. Mensen toch, jullie weten toch hoe het bij ons werkt: iHij kookt en ik iLog! Zo hebben we in ieder geval nog een kans om met elkaar te praten omdat we elkaar kunnen aankijken.

  Hihi!

  Reactie door repel | juni 7, 2009


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: